Meer resultaten voor Tv meubels design

Tv meubels design
Tv-meubels cilo.nl.
Bij CILO heeft u keuze uit diverse modellen materialen en kleuren. Kies voor een tv-meubel waarin uw tv en kabels netjes weggewerkt zijn of stel uw meubel op maat samen. Laat u adviseren over de mogelijkheden of bestel eenvoudig online. Spectral Tv-meubel Scala op aanvraag Quickview. Spectral Tv-meubel Cocoon op aanvraag Quickview. Spectral Tv-meubel Brick op aanvraag Quickview. Spectral Wandmeubel Ameno op aanvraag Quickview. Spectral Tv-meubel Catena 7233 Quickview.
TV Meubels Bram Design.
Previous image Enlarge Close Next image. Bram Design TV meubels kenmerken zich door eenvoud en functionaliteit met behoud van een strak design. Laat u positief verrassen door de perfecte afwerking de hoogwaardige materialen en de gunstige prijs. De breedte en het materiaal voor de afwerking kunt u naar u eigen wensen bepalen. Het is leverbaar in veel verschillende formaten en afwerkingen. Dit TV wandmeubel is verkrijgbaar in diverse houtsoorten. Uitwendige hoeken zijn vakkundig in verstek. Een kwalitatief hoogwaardig product van Bram-Design. In de configuratie ziet u de meest gangbare houtsoorten en variaties.
TV-meubel kopen? Tips voor het perfecte tv-meubel vind je hier.
Let wel op dat je een meubel koopt waar diverse toestellen in passen. Een ingebouwd televisietoestel kan soms ook de kijkhoek verkleinen. Kijk dus steeds na of je zetels goed gepositioneerd staan voor dergelijke meubels. Ook bij een TV die aan de muur bevestigd is kan je perfect een tv-meubel plaatsen. Bij deze woonkamer doet het tv-meubel van Ethnicraft dienst als bergruimte voor randapparatuur en om decoratie op te plaatsen. Een TV die zomaar zweeft tegen de muur komt veel minder gezellig over. Bovenstaand tv-meubel werd ontworpen om een vloeiende overgang te bekomen tussen de woonkamer en de achterliggende ruimte. Door het meubel door te trekken in de wand lijken de ruimtes optisch groter en creëer je een open loft-gevoel.
Design TV Meubel Kopen? Meubels van Modern tot Vintage 4UDesigned.nl 4udesigned.nl.
Design vintage TV meubels Gratis levering NL/BE Snelle levertijd. Bekijk het complete assortiment TV meubels.
Retro Nordic TV Meubel Ruijch MisterDesign.
Retro Icegrey TV Meubel. Goede kwaliteit tv meubel. Zeker aan te raden. Schrijf zelf een beoordeling. Schrijf zelf een beoordeling. Titel van uw beoordeling. Daarom koop je bij MisterDesign. Betaal eenvoudig op factuur tot 250. Tafels en kasten worden bij u gemonteerd. Geen verzendkosten vanaf 25 binnen NL / BE.
Spectral Eijerkamp.nl.
U bent een liefhebber van de beste elektronica. Er staat een prachtige televisie met losse luidsprekers in uw woonkamer. Tijdens het kijken van films en TV-programmas wilt u optimaal genieten van geluid en beeld. Het ziet er allemaal mooi uit maar met de hoeveelheid elektronica ligt uw kamer vol kabels. Met het merk Spectral biedt Eijerkamp dé oplossing. Het beste entertainment wordt met Spectral gecombineerd met mooi wonen. Spectral biedt eigenzinnige oplossingen. Spectral maakt techniek onzichtbaar. In een moderne TV dressoir van Spectral komt beeld en geluid samen.
Design tv-meubelen dressoirs en wandkasten Cockaert Interior design.
En die flatscreen moet die nu helemaal in beeld komen of eerder weggemoffeld? Cockaert Interior Design presenteert originele en stijlvolle accessoires om op te bergen te presenteren te etaleren en gewoon te waarderen. Kom onze design tv meubelen dressoirs en wandkasten ontdekken in onze showrooms. Onze medewerkers staan steeds voor u klaar met passend en deskundig advies. Bovendien kan u ook onze interieurexperts inschakelen om een totaalconcept uit te werken voor uw woonkamer. De kasten en andere meubelstukken tot zelfs de tapijten en woonaccessoires worden door hen perfect op elkaar afgestemd. Contacteer ons dan gerust of kom even langs in onze showrooms. tel 32 2 269 45 42.
Design TV meubels.
Het COLORADO design tv meubel is ontworpen met een duidelijke visie! Intelligent omdat plaatverlies zoveel mogelijk wordt beperkt. Zo is de belasting voor het milieu minimaal bij de vervaardiging van uw meubel. Elegant omdat het tv meubel heel zuivere lijnen heeft. Een plezier om naar te kijken. Functioneel design omdat al het overbodige wordt weggelaten. COLORADO richt zich op het pure en het functionele voor uw beleving. Zo kan u genieten van een optimale kijkervaring. Klik hier voor de ONLINE SHOP van onze tv meubelen.
Luke Furniture Design tv meubelen.
Onze collectie tv meubelen zijn opgebouwd met de meest kwalitatieve materialen. U kan de tv meubels verkrijgen in verschillende afwerkingen we bieden matte lak of hoogglans lak aan. Enkele features van de collectie Luke tv meubelen. Elk tv meubel is voorzien van het 360 swivel systeem. Dit systeem laat toe de tv kast 360 rond te draaien. Heel handig wanneer u het meubel in het midden van een ruimte plaatst tussen de keuken en de woonkamer in bijvoorbeeld of wanneer u uw flatscreen iets wil draaien omdat u net in die hoek van de zetel zit. Alsook bij de installatie van de tv en de toestellen biedt dit systeem zijn voordelen.

Contacteer ons