Zoeken naar vintage meubelen

vintage meubelen
groothandel vintage meubelen.
DecoNation start stockverkoop van een uitgebreide trendy selectie nieuwe Vintage meubelen aan minstens 30% op de richtverkoopprijs. Grote Stockverkoop meubelen decoratie aan scherpe Netto-prijzen. Grote Stockverkoop meubelen decoratie aan scherpe Netto-prijzen Ruim gevarieerd aanbod van stijlen: landelijk, vintage, fairtrade uit Senegal.,
Vintage design meubelen RETRO STUDIO.
Bekijk onze collectie online of bezoek onze winkel. Vintage meubelen Er zijn 57 producten. In deze categorie vindt u onze collectie vintage design kasten. Ons accent ligt op Scandinavisch, Deens en Nederlands design uit de jaren 50, 60 en 70.
Vintage meubelen Turnhout.
Vintage: Online topadresjes voor retro meubels.
Een topadresje waardoor we spontaan aan de herinrichting van onze woonst beginnen denken: www.city-furniture.be, een online gallerij die opereert vanuit Antwerpen. In het aanbod: een eigenzinnige selectie van vintage meubels, lampen en objecten uit de 20ste eeuw, in goede staat en voorzien van een fijn woordje uitleg.
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
Home The Good Stuff Factory: Vintage en industriële stoelen en meubels.
We hebben geregeld loten stoelen op voorraad van: Pastoe, Cees Braakman, Louis Kalff, Martin Visser, Friso Kramer, Dirk van Sliedrecht, Eero Aarnio, Eero Saarinen, Gio Ponti, Hala, Gispen, Ahrend De Cirkel, Castelli, Eromes, Marko, Flototto, Galvanitas, Gijs van der Sluis, UNIC en Tubax. Vintage meubelen en Opporfurnities: Onze Nieuwigheden. Retro Roze vintage tafels 4 stuks.
Home DEPOT 09.
Het diverse en originele aanbod van Depot 09 focust op vintage, industrieel design en antiek tussen 1920 en 1980, en wordt dagelijks vernieuwd. Een niet te missen snuister adres en het is dé winkel voor totaalinrichtingen van uw interieur, bar, winkels en filmsets.,
vintage meubelen, tweedehands design, Antwerpen.
Of gaat u graag op schattenjacht voor een nieuwe aanwinst in uw interieur? Het paradijs voor vintage meubelen ligt in Antwerpen. In de toonzaal van Vintage Woonrichting vindt u 400 m kwaliteitsdesign van 1950 tot 1980 voor de slimme én stijlvolle inrichting van uw woning.
Home.
TOT VOLLEDIGE RESTAURATIE. RUIME STOCK MEUBELEN. Dorpstraat 60, 9230 Wetteren. 32 485 82 11 71. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Schrijf hier in voor onze newsletter. Wij zijn geen spammers!

Contacteer ons